حال شهرمان خوب نيست
تاریخ : پنج شنبه 29 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks
حال شهرمان خوب نيست
جام جم آنلاين: امروز 29 دي روز هواي پاك است و ساكنان كلانشهرهاي كشورمان در حالي به استقبال آن مي‌روند كه مدت‌هاست آسمان را آبي نديده‌اند. تهراني‌ها امسال فقط دو روز هواي پاك داشتند و براساس آمارها تعداد روزهاي آلوده‌شان نسبت به سال گذشته سه برابر شده است و خلاصه اين كه حال هواي شهرمان خوب نيست.

به اعتقاد كارشناسان، شرايط بحراني آلودگي هواي تهران و ديگر كلانشهرها نتيجه كم كاري سازمان‌ها و دستگاه‌هاي متولي است و اگر اين سازمان‌ها وظيفه‌شان را درست انجام مي‌دادند، مي‌توانستند بيشترين نقش را در كاهش آلودگي هوا داشته باشند، اما حالا كه اين اتفاق نيفتاده شهروندان ناچارند هزينه اين وضعيت را بپردازند.

در اين ميان پايتخت وضعيت بحراني‌تري نسبت به ديگر كلانشهرها دارد و در نتيجه ساكنانش بيشتر از ساكنان شهرهاي ديگر طرح‌هاي عجيب و غريب را براي كاهش آلودگي هواي شهرشان تجربه كرده‌اند، اما هيچ يك از اين طرح‌ها راه به جايي نبرده‌اند و حالا برخي مسوولان با پذيرفتن اين واقعيت كه راهي براي خلاصي از بحران آلودگي هواي تهران نيست از شهروندان تهراني خواسته‌اند فقط دعا كنند.

15 سال پيش وقتي براي اولين بار وضعيت هواي تهران در شرايط هشدار قرار گرفت، مسوولان به تكاپو افتادند و كار به جايي رسيد كه در سال 74 مجلس براي كاهش آلودگي هواي تهران و ديگر كلانشهرها لايحه كاهش آلودگي هوا را به تصويب رساند.

براساس اين قانون 18 دستگاه موظف شدند آلودگي هواي تهران و كلانشهرهاي ديگر كشور را كاهش دهند، سازمان محيط زيست نيز مكلف شد آيين‌نامه اجرايي اين قانون را براساس ماده 39 آن تهيه و به دستگاه‌هاي مربوط ابلاغ كند.

اگر همه چيز طبق برنامه پيش مي‌رفت و سازمان‌ها و دستگاه‌هاي متولي در اجراي وظايف‌شان كوتاهي نمي‌كردند تا پايان برنامه چهارم توسعه بايد وضع آلودگي هواي كلانشهرها و بخصوص تهران كنترل مي‌شد اما اين اتفاق نيفتاد و از همه بدتر اين‌كه هيچ كدام از مسوولان امر براي كم‌كاري‌شان در اين زمينه بازخواست نشدند.

حالا ديگر مدت‌هاست كه تشكيل جلسات كميته مواقع اضطرار آلودگي هواي تهران نيز بيشتر جنبه نمايشي به خود گرفته است، اين نه فقط اعتقاد بسياري از شهروندان يا ما خبرنگاران كه گاه به بزرگ نمايي مشكلات متهم مي‌شويم بلكه اعتراف صادقانه يكي از اعضاي اصلي اين كميته است كه معتقد بود هيچ‌كس براي مصوبات كميته مواقع اضطرار آلودگي هوا تره هم خورد نمي‌كند !

شهروندان تهراني و ساكنان ديگر كلانشهرهاي آلوده دل پري از برخي خودروسازان داخلي دارند، همان‌هايي كه توليداتشان عامل 80 درصد آلودگي هواست و همواره فعالان محيط زيست و حمل و نقل شهري را به دليل رعايت نكردن استانداردهاي زيست محيطي لازم در توليدات‌شان خون به دل كرده‌اند، همان‌هايي كه تاكنون همتي براي عمل به تعهدات‌شان در زمينه رعايت استاندارد‌هاي ايمني و زيست محيطي لازم در خودروهاي توليدي‌شان نداشته‌اند.

واقعيت اين است كه اگر پروژه نوسازي خودروهاي فرسوده به بن بست نمي‌خورد، اگر هشدارهاي دو سال پيش كارشناسان زيست محيطي درباره نفوذ ريزگردها به كشور جدي گرفته مي‌شد، اگر حمل و نقل عمومي توسعه مي‌يافت و شهروندان استفاده از اتوبوس و مترو را به خودروي شخصي ترجيح مي‌دادند، اگر خودروسازان توليدات خود را با استانداردهاي فني و ايمني جهاني منطبق مي‌ساختند، اگر در سوخت داخلي يا وارداتي به كشور پايين بودن ميزان آلايندگي بطور جدي مدنظر قرار مي‌گرفت، اگر مسوولان شهري به جاي مسكن‌هاي كوتاه مدت راهكارهاي اساسي براي روان‌سازي ترافيك ارائه مي‌دادند و... شايد امروز آلودگي هوا به معضل رو به بحران كلانشهرهاي كشور تبديل نمي‌شد.

حالا ساكنان بسياري از شهرهاي كشورمان و بخصوص تهراني‌ها ديگر مدت هاست خود را به نفس كشيدن در هواي غبارگرفته و سمي عادت داده‌اند و البته چاره‌اي هم جز اين ندارند زيرا به دلايل مختلف شايد تعداد معدودي از شهروندان بتوانند مانند كلاغ‌هاي شهرمان كه از اين وضع به ستوه آمده‌اند به شهرهاي ديگر كوچ كنند اما آنها يك پرسش از مسوولان دارند اين كه تا چه زمان بايد تاوان سهل انگاري‌ها در رسيدگي به بحران آلودگي هوا را بپردازند؟

حتي امروز كه روز هواي پاك نام گرفته، شاخص ذرات معلق كمتر از 2.5 ميكرون به 126 رسيده و اين يعني حال شهرمان وخيم است.


|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : چهار شنبه 28 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks

فناوري، تنها راه خروج از آلودگي هوا
جام جم آنلاين: هوا كه سرد مي‌شود دوباره تيتر تمام روزنامه‌ها و بخش‌هاي خبري حول و حوش آلودگي هوا و هشدارهايي است كه بعد از اين همه سال، ديگر همه ما به خوبي از كم و كيف آن باخبريم.

در اين ميان اما هنوز برخي مسوولان به‌‌رغم زندگي در همين شرايط تلاش مي‌كنند با بازي با اعداد و ارقام عملكرد ديگري را زير سوال برده، پرونده خود را موفق‌ نشان دهند و انتقادها را نپذيرند و بيجا قلمداد كنند.

اما آسمان خاكستري شهرهاي بزرگ كشور، خود گواه عملكرد بخش‌هاي مختلف است.

به نظر مي‌رسد براي جبران خسارت‌هاي بحران آلودگي‌ها كه سال‌هاست سايه شومش را بر سر تهران و برخي ديگر از كلانشهرهاي ايران انداخته، دير شده باشد و تمام تلاش‌ها براي نجات از اين بحران تنها نويد زندگي زير آسمان آبي خواهد بود براي آيندگاني كه زمين و منابع آن را از ما به ارث مي‌برند.

امانتي كه پاك و سالم از نسل‌هاي گذشته به ما رسيده بود، اما گويا ما وارثان مسئولي نبوديم.

مشروح اين گزارش را فردا پنجشنبه در روزنامه جام جم بخوانيد.


|
امتیاز مطلب : 24
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : چهار شنبه 28 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks

كسي كه لشكر 9 بدر را سازماندهي كرد
جام جم آنلاين: ‌‌٢٨ دي‌ماه سالروز سردار شهيد اسماعيل دقايقي فرمانده «لشكر ‌‌٩ بدر» است. ضمن گرامي داشت ياد و خاطره رزمندگان دوران دفاع مقدس، نگاهي داريم به زندگي و فعاليت‌هاي شهيد اسماعيل دقايقي.

اسماعيل دقايقي درسال ‌‌١٣٣٣ هجري شمسي در بهبهان در خانواده‌اي كه به پاكدامني و التزام به اصول و مباني اسلام اشتهار داشت، به دنيا آمد. روح و روان اسماعيل در اين كانون كه ارزش‌هاي اسلامي در آن به خوبي مشهود بود پرورش يافت و زمينه‌اي براي شخصيت والاي آينده او شد.

اين خانواده با توجه به مشكلاتي كه داشتند، مجبور شدند به «آغاجاري» مهاجرت و با پايبندي به اصول انساني و اسلامي، در آن شهر زندگي كنند. شهري كه بنا به موقعيت خاص جغرافيايي و منابع زيرزميني خود نه تنها مورد طمع غرب (بويژه آمريكا) بود، بلكه غارت ارزش‌هاي فرهنگي و سنت‌هاي اجتماعي آن نيز در برنامه‌هاي استكبار جهاني قرار داشت. اما خانواده اسماعيل نه تنها خود از اين تهاجم، سرافراز بيرون آمدند، بلكه در اجراي فريضه امر به معروف و نهي از منكر نيز تلاش مي‌كردند. در نتيجه،‌اسماعيل نيز تمامي ارزش‌هاي وجودي خود را كه از كودكي به آنها پايبند بود از خانواده خود فراگرفت.

او كه از هوش و ذكاوت سرشاري برخوردار بود، مورد توجه خانواده قرار گرفت و پس از ورود به دبستان و پشت سر گذاشتن اين مرحله و اتمام دبيرستان، در سال ‌‌١٣٤٩ در كنكور هنرستان شركت ملي نفت (كه تنها شاگردان ممتاز و باهوش و نمونه را مي‌پذيرفت) شركت كرد و پس از قبولي، به ادامه تحصيل در آن هنرستان پرداخت.

فعاليتهاي سياسي – مذهبي

دانش‌آموزان متعهد، از اين آموزشكده – كه در آن زمان يكي از مراكز فعال و مهم منطقه بشمار مي‌آمد – براي مبارزه با رژيم استفاده مي‌كردند. اسماعيل در همين هنرستان با محسن رضائي ( فرمانده كل سپاه در دفاع مقدس) – كه از ديرباز آشناي وادي مبارزه بود – آشنا شد و به همراه او و ديگر همرزمانش مبارزه پيگيري را عليه رژيم و مفاسد اجتماعي آن آغاز كردند. اسماعيل در سال دوم هنرستان – كه با برپايي جشن‌هاي ‌‌٢٥٠٠ ساله شاهنشاهي مصادف بود – در اعتصاب هماهنگ همرزمانش شركت فعالي داشت و در همان سال با هدف منفجر كردن مجسمه رضاخان كه در خيابان ‌‌٢٤ متري اهواز نصب شده بود، به اقدامي شجاعانه دست زد و قصد خود را عملي كرد اما متاسفانه چاشني مواد منفجره عمل نكرد.

مبارزات و تلاش‌هاي اسماعيل، منحصر به مسائل سياسي و نظامي نبود بلكه به علت هوش سرشار و علاقه‌مند‌ي‌اش به مسائل فرهنگي، در فرصت‌هاي مناسب از طريق داير كردن كلاس‌هاي مختلف، با جوانان اين منطقه ارتباط فكري و روحي پيدا مي‌كرد و در خلال ارائه مطالب علمي، آنان را با فرهنگ اصيل اسلام كه در آن خطه، سخت مورد تهاجم واقع شده بود آشنا مي‌ساخت و آنان را به تعاليم روحبخش اسلام جذب مي‌كرد. از اين رو همان گونه كه فعاليت‌هاي سياسي نظامي اسماعيل و دوستانش گام مؤثري در مبارزات مسلحانه عليه رژيم ستمشاهي در آغاجاري و بهبهان به شمار مي‌رفت، فعاليت‌هاي فرهنگي او در حد بسيار مؤثر،‌عامل بازدارنده‌اي در مقابل روند سريع ترويج فرهنگ مبتذل غربي در اين منطقه شد تا نه تنها از بي‌قيدي و لامذهبي جوانان (كه تلاش فراواني براي تحقق آن صورت مي‌گرفت) جلوگيري به عمل آيد، بلكه در اثر تلاش‌هاي زياد اين عزيزان، جوانان منطقه در مبارزه با رژيم، گوي سبقت را از ديگر مناطق بربايند.

در سال ‌‌١٣٥٣ دوبار (همراه با محسن رضائي و جمعي از ياران) به زندان افتاد و هربار پس از چند ماه كه همراه با شكنجه بدني و عذاب روحي بود، از زندان آزاد شد. پس از آزادي از زندان، از هنرستان نيز اخراج شد، اما در همان سال در رشته آبياري دانشكده كشاورزي دانشگاه اهواز قبول شد و پس از دو سال تحصيل در اين رشته، دوباره در كنكور شركت كرد و به دانشكده علوم تربيتي دانشگاه تهران – كه از لحاظ فضاي مذهبي، سياسي و علمي براي او مناسب‌تر از ديگر مراكز علمي و آموزشي بود – وارد شد. در اين دو محيط دانشگاهي (اهواز و تهران) نيز به مبارزات عقيدتي،‌سياسي و نظامي خود ادامه داد.

دقايقي در زماني كه اغلب دانشجويان دانشگاهها آشنايي چنداني با اصول و مباني اسلام نداشتند از دانشجويان متعهد و متشرع به شمار مي‌رفت. تمام واجبات و مستحبات خود را به نحو احسن به جا مي‌آورد و از انجام هرگونه عمل خلاف شرع كه توسط ديگران انجام مي‌گرفت در حدود وسع خود با حوصله و برخورد اسلامي جلوگيري مي‌كرد واين ويژگي خاصي بود كه در تمام مسير زندگي پرافتخار خود، بدان پايبند بود. در دانشگاه تهران براي مقابله با جريانات التقاطي و غيراسلامي موضع قاطعي داشت و در بحث‌هاي آنان از مواضع اصلي اسلام دفاع مي‌كرد و در جهت ملموس و عيني ساختن حقايق اسلامي براي همگان بسيار تلاش مي‌كرد.

در سال ‌‌١٣٥٧ ازدواج كرد و در اولين صحبت با همسرش، از اين كه وي فقط به خود و خانواده‌اش تعلق ندارد گفتگو كرد. با اوج‌گيري نهضت خروشان و توفنده مردم مسلمان ايران به رهبري حضرت امام خميني(ره) همچنان به مبارزه ادامه داد و در اعتصابات كارگران شركت نفت نقش مؤثر و ارزنده‌اي را عهده‌دار بود و در به هلاكت رساندن دو تن از افسران شهرباني بهبهان به طور غيرمستقيم شركت داشت.

خانه اسماعيل همواره يكي از پايگاه‌هاي فعال مبارزه با رژيم به شمار مي‌آمد و بسياري از بيانيه‌ها و اعلاميه‌هاي ضدرژيم در اين مكان تهيه و تكثير مي‌شد.

دقايقي قبل از ‌‌٢٢ بهمن به اتفاق يكي ديگر از دوستانش طبق برنامه‌اي كه داشتند به تهران آمد و با حضور در مبارزات مردمي، در فتح پادگانها نقش مؤثري ايفا كرد. پس از آن نيز با تلاش و جديت تمام، در جلوگيري از غارتگري گروهك‌ها و به هدر رفتن اسلحه‌ها نقش به سزايي داشت.

محسن رضائي با اشاره به فعاليت‌هايي كه در منزل شهيد دقايقي در دوران انقلاب انجام مي‌گرفت، اظهار مي‌دارد: خانه و خانواده ايشان يكي از خانواده‌هايي است كه انقلاب اسلامي در خوزستان مديون آنها است.

نقش شهيد در دوران انقلاب اسلامي

اسماعيل دقايقي علاقه وافري به ادامه تحصيل داشت اما با توجه به ضرورتي كه در عرصه انقلاب ودفاع احساس مي كرد دانشگاه و تحصيل را ترك كرد و در سال ‌‌١٣٥٨با يك نسخه از اساس نامه جهاد سازندگي (كه دانشجويان انجمن اسلامي دانشگاهها آن را تنظيم كرده بودند)، به آغاجري رفت و به اتفاق عده‌اي از دوستان، جهاد سازندگي را راه‌اندازي كرد. هنوز چند ماه از فعاليت و تلاش او در اين ارگان نگذشته بود كه طي حكمي (در اوايل مردادماه ‌‌١٣٥٨) مسئول تشكيل سپاه پاسداران در منطقه آغاجري شد. با دقت و دلسوزي تمام به عضو گيري نيروهاي انقلابي پرداخت و در زمان تصدي فرماندهي سپاه،نمونه و الگوئي از يك فرمانده متقي و مدبر و كاردان شد. يك سال از فرماندهي‌اش در اين منطقه مي‌گذشت كه به دليل لياقت و شايستگي زياد،براي تشكيل سپاه پاسداران خوزستان به كمك علي شمخاني و سايرين شتافت و با عهده دار شدن مسئوليت دفتر هماهنگي استان، شروع به تشكيل و راه‌اندازي سپاه در شهرستانهاي خوزستان كرد و با انتخاب و معرفي فرماندهان صالح و لايق توانست خدمات ارزندهاي را به اين نهاد مقدس ارائه دهد.

در همين مسئوليت و قبل از تجاوز نظامي عراق به كشورمان،زماني كه از درگيري خرمشهر باخبر شد سريعا خود را به آنجا رساند و با انتقال سلاح و مهمات (به اتفاق شهيد جهان آرا) نقش اساسي در آمادگي رزمي مردم منطقه ايفا كرد.

شهيد و دفاع مقدس

به دنبال شروع تهاجم سراسري و ناجوانمردانه عراق، به عنوان نماينده سپاه در اتاق جنگ لشكر‌‌٩٢ زرهي اهواز حضور يافت و در شرايطي كه با كارشكني‌هاي بني‌صدر خائن مواجه بود در سازماندهي نيروها و تجهيز آنها تلاش گسترده‌اي را آغاز كرد. او به لحاظ احساس مسئوليت ويژه‌اي كه داشت در برخي مواقع در مناطق عملياتي حاضر مي‌شد و به سر و سامان دادن نيروها مي‌پرداخت. در جريان محاصره شهر سوسنگرد توسط عراقي‌ها، با مشكلات زيادي از محاصره خارج شد. بعدها به همراه شهيد علم‌الهدي در شكستن محاصره سوسنگرد دليرانه جنگيد. در عمليات فتح‌المبين نيز در قرارگاه «لشكر فجر» با سردار شهيد بقايي (كه در آن زمان فرماندهي قرارگاه فجر را به عهده داشت) همكاري كرد.

مسئوليت يگان حفاظت

بعد از عمليات بيت‌المقدس،از آنجا كه جنگ، حالت فرسايشي به خود گرفت و تحرك جبهه‌ها كم شد، منافقين و ضدانقلاب در راستاي اهداف استكبار جهاني، دست به ترور شخصيت‌ها و افراد مؤثر نظام و حزب‌اللهي‌ها مي‌زدند تا نظام را از داخل تضعيف كرده و عقبه جنگ رادچار تزلزل كنند. دقياقي در تاريخ ‌١/٤/١٣٦١به سپاه منطقه يك مامور شد و مسئوليت مهم يگان حفاظت شخصيت‌ها را در قم و استان مركزي به عهده گرفت و با تدبير و درايت خاص خود به گونه‌اي عمل كرد كه در دوران تصدي فرماندهي وي در اين مسئوليت، هيچگونه ترور و سوءقصدي از جانب منافقين و ضدانقلاب در حوزه مسئوليتي او پيش نيامد. پس از يك سال و اندي كار و تلاش صادقانه در جهت حفظ سرمايه انساني انقلاب، هنگامي كه حضرت امام خميني(ره) در سال ‌‌١٣٦٢ طي فرماني تاكيد خاصي بر حضور افراد در جبهه‌ها كردند، اسماعيل دقايقي ‌بي‌درنگ طي نامه‌اي به فرماندهي، گزارش مشروح فعاليتهاي خود را منعكس و ضمن آن بدين‌گونه كسب تكليف كرد: در شرايطي كه مساله اصلي سپاه و طبعاً كشور، جنگ است، آيا ماندن و عدم همكاري با سپاه در جنگ نوعي راحت‌طلبي نيست؟ و ضمن آن، درخواست خود را باتوجه به تجربياتي كه در جنگ اندوخته بود براي خدمت فعال و حضور در جبهه مطرح ساخت.

راه‌اندازي دوره عالي مالك اشتر

پس از بازگشت مجدد به جبهه، مسئول راه‌اندازي دوره عالي مالك اشتر (ويژه آموزش فرماندهان گردان) شد. اين اقدام ضروري در جهت آشنايي هرچه بيشتر كساني كه در جنگ تجارب زيادي را كسب كرده و استعداد فرماندهي را داشتند توسط شهيد دقايقي صورت گرفت. او با دقت، يكايك آنها را شناسايي و انتخاب كرد تا ضمن آموزش اصول و مباني جنگ و آرايش و تاكتيك‌هاي نظامي، افراد نخبه و توانمند را براي بكارگيري در مسئوليتهاي فرماندهي معرفي كند. البته خودش هم در اين دوره شركت كرد. در زمان اجراي «طرح مالك اشتر»، «عمليات خيبر» در منطقه عملياتي جزاير مجنون انجام شد و دقايقي نيز با حضور در اين نبرد فراموش نشدني، فرماندهي يكي از گردان‌هاي خط مقدم را به عهده گرف. بعد از عمليات خيبر به پشت جبهه بازگشت و دوره ياد شده را در تابستان ‌‌١٣٦٣ به پايان رسانيد.

پس از مدتي در لشكر ‌‌١٧ علي‌بن ابيطالب(ع) در كنار شهيد مهدي زين‌الدين قرار گرفت و در نظم بخشيدن و سازماندهي لشكر، يار ديرينه خود را كمك كرد و با پذيرش مسئوليت طرح و عمليات لشكر، خدمات ارزنده‌اي را به جبهه و جنگ ارائه كرد.

راه‌اندازي تيپ مستقل بدر

هنگامي كه ماموريت تيپ بدر به او واگذار شد همانگونه كه شعار هميشگي‌اش در زندگي اين بود كه هيچ‌وقت نبايد آرامش خودمان را در آرامش مادي بدانيم، براي عملي ساختن و تحقق آن، تلاشي شبانه‌روزي داشت و تمامي قدرت و امكانات خود را وقف انجام وظيفه الهي كرد و در مدت كوتاهي موفق شد يگان رزم منسجم و قدرتمندي را پايه‌گذاري كند. نيروهاي رزمنده تيپ عاشق او بودند. او در قلوب يكايك آنان جا گرفته بود و آنها اسماعيل را از خودشان و جزو جامعه خودشان مي‌دانستند و وجودش را نعمت الهي تلقي مي‌كردند. او فقط از نظر تشكيلاتي فرمانده نبود بلكه بر قلوب افراد فرماندهي مي‌كرد. درحيطه مسئوليتي او نظارت بر نيروهاي تحت فرماندهي امري بديهي بود. از سركشي به خانواده‌هاي شهدا نيز غافل نبود.

محسن رضايي دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام درباره نقش سرلشکر شهيد اسماعيل دقايقي در سازماندهي نيروهاي مجاهد و اسراي داوطلب عراقي در قالب لشکر ‌‌٩ بدر مي‌گويد:ما در كار با نيروهاي عراقي چند مرحله را پشت سر گذاشتيم. تا قبل از آزادسازي خرمشهر يك نوع همكاري را با نيروهاي داوطلب عراقي در دستور كار داشتيم و پس از آزادسازي سازي خرمشهر - وقتي كه در سال ‌‌١٣٦١ به مرزها رسيديم - دوره جديدي از به كارگيري نيروهاي داوطلب عراقي آغاز شد. در دوره اول نيروهاي عراقي عمدتا آموزش مي‌ديدند و به عنوان متخصص در برخي يگان‌ها و لشكرهاي سپاه – مثلا به عنوان تكنسين فني،‌ يا در مواردي براي مترجمي اسراي عراقي يا فعاليت‌هاي شنود مكالمات بي سيمي بعثي‌ها از آنها استفاده مي‌كرديم. اما كار سازمان يافته‌اي را با آنها آغاز نكرده بوديم.

در حقيقت پس از آزادسازي خرمشهر، وقتي كه به مرزها رسيديم به اين نتيجه رسيديم كه يك تيپ مستقل را با استفاده از اين نيروها سازماندهي كنيم كه پس از مدتي خودشان بتوانند مستقل شوند و به عراق برگردند و بدون كمك ما در راستاي آرمانشان كه سرنگوني رژيم بعثي صدام بود فعاليت كنند.

پس از آزادسازي خرمشهر و ورود نيروهاي ما به خاك عراق، برنامه كاري‌مان را در رابطه با برادران مجاهد عراقي تغيير داديم و در همين راستا بود كه برادرمان شهيد دقايقي را مسئول سازماندهي نيروها كرديم. از يك طرف ممكن بود در جريان پيشروي در خاك عراق مجبور شويم در برخي نقاط به شهرها و روستاها نزديك شويم و از طرف ديگر مي‌ديديم به مصلحت ما نيست كه نيروهاي ايراني وارد شهرهاي عراق شوند. مثلا در «عمليات رمضان» قرار بود تا شرق ساحل اروندرود پيشروي كنيم ولي در همين ساحل شرقي «شهر تنومه» روستاهايي وجود داشت. با اين پرسش مواجه شديم كه اگر وارد شهرها و روستاها شويم چه اتفاقي بين نيروهاي ما و مردم مي‌افتد؟ نگران بوديم كه مردم وحشت كنند و اذيت شوند. از اين جا كم كم به اين نتيجه رسيديم كه از نيروهاي مجاهد عراقي يك لشكري را سازماندهي كنيم.

مناسب‌ترين فردي را كه براي فرماندهي لشكر مي‌شناختم شهيد دقايقي بود. من از قبل از انقلاب با شهيد دقايقي آشنا و دوست بودم. در جريان مبارزه با رژيم شاه در قالب «گروه منصورون» با هم بوديم و بعد از انقلاب هم رابطه ما ادامه داشت.

در آن مقطع - بعد از عمليات خيبر - به او مأموريت داده بودم كه با عده‌اي ديگر از كادرهاي سپاه اولين دوره عالي مالك اشتر را در پادگان امام حسين (ع) تهران راه‌اندازي كنند.

انتخاب شهيد دقايقي به عنوان فرمانده تيپ مستقل بدر دلايلي داشت

اولين عامل مؤثر در اين انتخاب اين بود كه همگي دوستان در ارتباط با شهرها و مناطق خودشان مسئوليت‌هايي را پذيرفته بودند. مثلا از برادران عرب خوزستاني، شهيد علي هاشمي فرمانده «تيپ نور» بود كه توانست نيروها را در بستان،‌حميديه، سوسنگرد، و هويزه سازماندهي كند. اما هنوز به برادرمان شهيد دقايقي مسئوليت لشكري نداده بودم. ايشان را زير نظر داشتم تا متناسب با توانايي‌هايشان مسئوليتي را به او واگذار كنم.

عامل بعدي كه در اين انتخاب مؤثر بود، صبر و حوصله بسيار زياد شهيد دقايقي بود. چون پيشاپيش معلوم بود كه براي فرماندهي نيروهاي داوطلب عراقي صبر و حوصله بالايي لازم است. عامل بعدي، در حقيقت برخورد انسان دوستانه و آن روح ملايم و دوستانه‌اي بود كه در ايشان وجود داشت و براي چنين ماموريت مهمي اين روحيه فوق العاده لازم بود. عامل ديگر،‌ اين بود كه سازماندهي و تشكيل يك لشكر جديد نيازمند دقت بالايي بود و او هم فرد بسيار دقيقي بود. به ويژه در شناسايي نيروها بسيار دقيق عمل مي كرد.

عامل بعدي كه در انتخاب او به عنوان فرمانده نيروهاي مجاهد عراقي مؤثر بود،‌ آن روحيه تعبد و پايبندي به قيود شرعي بود كه اين ويژگي در برادرمان دقايقي بسيار ملموس بود. در واقع براي ما مهم بود كه فردي با اين ويژگي‌ها در راس كار سازماندهي نيروهاي عراقي قرار گيرد.

بعد از مدتي كه دقايقي كار سازماندهي نيروهاي مجاهد عراقي را به پيش برد،‌ به اين جمع‌بندي رسيديم كه مي توانيم در كنار مجاهدين عراقي از اسراي داوطلب يا «احرار» هم استفاده كنيم. در حقيقت برخي اسراي داوطلب عراقي به صورت انفرادي در بعضي عمليات‌هاي قبلي خوب درخشيده بودند. بنابراين عده‌اي از اسراي داوطلب را نيز وارد فاز سازماندهي نيروها كرديم.

ريسك مديريتي اين كار بسيار بالا بود. اين خطر وجود داشت كه اسرا مي‌توانستند به عنوان داوطلب جنگ با عراق به تيپ بدر بپيوندند و هنگام عمل كردن در مرزها،‌ در موقعيتي كه كسي هم نبود از فرار آنها جلوگيري كند،‌ از مرزها عبور كنند و بگريزند.

در اولين فراخوان نيرو از ميان اسراي عراقي حدودا ‌‌٣٠٠ الي ‌‌٥٠٠ نفر داوطلب شدند كه پس از انجام مصاحبه و شناسايي، جذب شدند و در تيپ بدر سازماندهي شدند. طبيعتا در جذب و استفاده از اسراي عراقي با احتياط عمل مي‌كرديم. و بعدا كه عملكرد آنها را خوب ارزيابي كرديم كار را توسعه داديم.

مديريت كردن اين دو گروه متفاوت – يكي مجاهدين و ديگري احرار يا اسراي داوطلب – كار بسيار سختي بود. هر يك از اين نيروها روحيه خاصي داشتند. غالبا بين اين دو بينش اختلاف نظر وجود داشت و سازماندهي اين گروه‌هاي متفاوت در درون يك لشكر كار بسيار سختي بود.

دقايقي براي سازماندهي و اداره اين لشكر زحمات زيادي كشيد. ياد گرفتن كامل زبان عربي، آموختن ويژگي‌ها و فرهنگ عراقي‌ها، و درك تفاوت‌هاي ناشي از تفاوت فرهنگ و بينش نيروهاي مجاهدين عراقي و اسراي عراقي جزو سختي‌هاي كار فرماندهي تيپ بدر بود. خود من در ابتداي كار قدري ابهام داشتم كه آيا برادرمان دقايقي مي‌تواند به خوبي از عهده اين كار برآيد؟‌ چون شهيد دقايقي يك نيرويي بود كه توانايي‌هاي فرهنگي و فكري‌اش برجسته‌تر بود،‌ بيشتر اين طور به ذهن مي‌رسيد. لازم بود كه در يك جاي مناسب آزمايش شود كه آيا جز توانايي‌هاي فرهنگي و فكري، قابليت‌هاي عملياتي هم در مديريت خود دارد كه البته شهيد دقايقي به خوبي از عهده كار برآمدند. در مدت كوتاهي – ظرف همان چند ماه اول - توانست بر مشكلات غلبه كند. لشكر را واقعا خيلي خوب سازماندهي و گردان‌بندي كرد. بر كارها مسلط شد و توانست همه امور لشكر ر ا كنترل كند.

سردار اسماعيل دقايقي روز ‌٢٨ و در «عمليات كربلاي ‌٥» به شهادت رسيد.(ايسنا)


|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : چهار شنبه 28 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks
مشاهده درون سلول هاي زنده
جام جم آنلاين: از زمان اختراع میكروسكوپ تا كنون، دانشمندان در تلاش بوده اند تا با ساخت ابزارهای جدید بتوانند درون یك سلول زنده انسانی، باكتری و ویروس را مشاهده كنند

به گزارش سیكستس (Scicasts)، اكنون پژوهشگران موسسه ملی اسكلتی عضلانی، آرتریت و بیماریهای پوستی( NIAMS ) شیوه جدیدی برای مشاهده ساختارهای درون ویروس ها یافته اند كه پیش از این به طور شفافی قابل مشاهده نبودند.

نتایج این تحقیقات در نشریه ساینس منتشر شده است.

'میكروسكوپ كرایو الكترون' (cryo-EM) شیوه ای است كه به دانشمندان اجازه می دهد تا ذرات بسیار كوچك مانند ساختارهای روی سطح ویروس را به تصویر بكشند.

این شیوه به دانشمندان كمك می كند چگونگی فعالیت واكسن ها را دریابند.
اما با وجود موفقیت cryo-EM ، به دلیل استفاده از پرتو، دانشمندان نتوانسته اند به طور شفافی ساختارهای درون ویروس را به تصویر بكشند.

دكتر 'الاسدایر استیون' از آزمایشگاه تحقیقات ساختارهای زیست شناختی NIAMS در این مورد گفت : با دوزهای اندك پرتو ممكن نیست بتوان درون یك موجود زنده كوچك را مشاهده كرد.

وی افزود: از سوی دیگر دوزهای زیاد پرتو نیز به ویروس آسیب می زند و بسیاری از ساختارهایی كه قصد مشاهده آنها را داریم، نابود می كند.

این در حالی است كه پژوهشگران مشكل آسیب پرتویی را به یك امتیاز تبدیل كرده اند.
ویروس ها كه یكی از ساده ترین اشكال حیات هستند از اسید نوكلئیك (DNA یا RNA ) ساخته شده اند و در آنها پروتئین ها توسط دستور راهنما اسید نوكلئیك رمزگذاری می شود.

محققان دریافته اند كه پروتئین های درون ویروس در برابر آسیب دیدگی بسیار حساس تر از DNA هستند.
استیون گفت: در مرحله نخست از دوزهای بسیار اندك پرتو استفاده و تصاویری را تهیه كردیم كه در آن ساختارهای داخلی ویروس قابل مشاهده نبودند.سپس از دوزهای بالا پرتو استفاده كردیم و دریافتیم ساختارهای داخلی مانند سیلندری از حبابها به چشم می آیند.

پژوهشگران توانستند در حالی كه ساختارهای داخلی ویروس آسیب می بیند، با استفاده از بازسازی سه بعدی رایانه ای، تصاویر را باهم تلفیق كنند.در نتیجه آنها توانستند به طور شفافی ساختار ویروس را مشاهده كنند. پژوهشگران این شیوه را تصویربرداری بابلگرام یا حبابی (bubblegram) نام گذاری كردند.

آنها كاربردهای بسیاری را برای این دستگاه تصویربرداری حبابی در نظر گرفته اند.
این شیوه می تواند شناخت بهتری در مورد كاركردهای داخلی ویروس فراهم كند و این فرصت مناسبی برای ارایه درمان های جدید است.

همچنین میكروسكوپ cryo-EM می تواند تعاملات پروتئین ها را با DNA در سلول های انسانی به تصویر بكشد.
یكی از جذاب ترین جنبه های این میكروسكوپ استفاده از آن برای مشاهده تفاوت های سلول های سرطانی از غیر سرطانی است(ايرنا) 

 

 


|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : چهار شنبه 28 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks

اخاذي 250 ميليون توماني
جام جم آنلاين: جواني به بهانه مشكلات مالي با ربودن دختر 13 ساله يكي از دوستانش، قصد اخاذي 250 ميليون توماني از او را داشت كه توسط ماموران تجسس كلانتري جواديه دستگير شد.

به گزارش «جام‌جم»، رسيدگي به اين پرونده هنگامي در دستور كار ماموران كلانتري 144 جواديه تهرانپارس قرار گرفت كه مردي هراسان با حضور در اين محل ربوده شدن دخترش را به پليس اطلاع داد.

شاكي به افسر نگهبان كلانتري گفت: وقتي در خانه در انتظار بازگشت دخترم از مدرسه بوديم، غيبت او طولاني شد و در حالي كه بشدت نگران بوديم، فردي در تماس با من عنوان كرد، فرزندم را ربوده است و بايد براي آزادي‌اش 250 ميليون تومان پرداخت كنم.

شاكي اضافه كرد: مرد آدم‌ربا تهديد كرد در صورتي كه بخواهم موضوع را به پليس گزارش كنم، فرزندم را خواهد كشت.

به دنبال اين شكايت پرونده‌اي تشكيل و با دستور قضايي از سوي داديار دادسراي جنايي، موضوع براي پيگيري و تحقيقات در دستور كار ماموران تجسس كلانتري 144 قرار گرفت.

با تحقيقات ميداني در محل، يكي از همسايگان كه شاهد ربوده شدن دختر 13 ساله بود به ماموران گفت: اين دختر 13 در حالي كه لباس مدرسه به تن داشت به درخواست مرد جواني سوار يك خودروي پرشيا شد و محل را ترك كرد.

به دنبال اين اظهارات و چهره‌نگاري از جواني كه در مسير دختر 13 ساله قرار گرفته بود، اين تصوير مقابل اعضاي خانواده دختر ربوده شده قرار گرفت و آنها نيز با شناسايي وي عنوان كردند او از دوستان خانوادگي‌شان است كه از مدتي پيش بشدت دچار مشكلات مالي شده است.

سرنخ

با به دست آمدن اين سرنخ ماموران تجسس كلانتري 144 با حضور در محل‌هايي كه احتمال داشت، متهم تحت تعقيب در آنجا حضور داشته باشد، حلقه محاصره را تنگ‌تر كردند با شناسايي مخفيگاه متهم در شرق تهران، در اولين ساعت بامداد روز گذشته محل را به محاصره درآوردند و با دستور قضايي وارد مخفيگاه متهم شده و او را دستگير كردند.

با تحقيق از متهم، وي ابتدا منكر آدم‌ربايي شد، اما سرانجام زبان به اعتراف گشود و گفت: پس از ورشكستگي و مشكلات مالي در شرايط بدي قرار گرفته بودم و به همين دليل تصميم به ربودن فرزند دوستم گرفتم تا بتوانم از پدر او كه وضعيت مالي خوبي دارد، 250 ميليون تومان اخاذي كنم.

متهم اضافه كرد: پس از ربودن دختر 13 ساله او را در انباري يك واحد مسكوني در تهرانپارس زنداني كردم.

نجات دختر ربوده شده

با اعتراف متهم، ماموران با عزيمت به محل، دختر ربوده شده را در حالي كه دست، پا و دهانش بسته شده بود و در زير يك پلاستيك زنداني شده بود را نجات دادند.

با تحويل دختر ربوده شده به خانواده‌اش، متهم روز گذشته با انتقال به دادسراي جنايي مقابل داديار پرونده قرار گرفت و با دستور قضايي روانه زندان شد.


|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : چهار شنبه 28 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks

شنبه و دوشنبه آينده تعطيل نيست
جام جم آنلاين: معاون مدیریت منابع و سرمایه انسانی رئیس‌جمهور گفت که روزهای شنبه و دوشنبه هفته آینده تعطیل نیست.

"لطف‌الله فروزنده" معاون مدیریت منابع و سرمایه انسانی رئیس‌جمهور پیش از ظهر امروز چهارشنبه در حاشیه جلسه هيات دولت در گفت‌وگو با خبرنگاران، احتمال تعطيلي روزهاي شنبه و دوشنبه هفته آينده را رد كرد.

وی گفت: این ايام ، روزهای کاری است و افراد در صورت تمايل مي توانند از مرخصی استفاده كنند.


|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : چهار شنبه 28 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks

پيروزي فوتسال ايران مقابل كرواسي
جام جم آنلاين: تیم ملی فوتسال ایران سه شنبه شب در نخستین دیدار دوستانه خود مقابل كرواسی به پیروزی دست یافت.

در این دیدار كه در شهر «اسپلیت» كرواسی برگزار شد، ملی پوشان فوتسال ایران با نتیجه دو بر یك میزبان خود را شكست دادند.

دومین دیدار دوستانه دو تیم ملی فوتسال ایران و كرواسی پنجشنبه هفته جاری در شهر فوق برگزار خواهد شد.

اين دو تیم، خود را برای حضور در رقابت های جام ملت های آسیا و اروپا آماده می كنند.

تیم ملی فوتسال ایران بدون چهار بازیكن اصلی خود (وحید شمسایی، اصغر حسن زاده، حسین طیبی و بابك سهرابی) راهی كرواسی شده است.

قدرت بهادری، محمد طاهری، مهدی جاوید، محمد كشاورز، مجتبی نصیرنیا، جواد اصغری‌مقدم، مجید لطیفی، حمید احمدی، علیرضا صمیمی، بهروز جعفری، سعید تقی زاده، سپهر محمدی، سیدعلی كیایی و مجید تیكدری نژاد ملی پوشان اعزامی ایران به كرواسی هستند. (ايرنا)


|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : چهار شنبه 28 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks

افزايش اختيارات وزير دادگستري
جام جم آنلاين: عضو كميسيون حقوق قضايي مجلس از افزايش اختيارات وزير دادگستري خبر داد.

سيد سلمان ذاكر امروز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار جام جم آنلاين با بيان اينكه لايحه افزايش اختيارات وزير دادگستري در كميسيون حقوقي و قضايي مجلس در دست بررسي است، گفت: ‌بر اساس اين لايحه اختيارات و وظايف وزير دادگستري افزايش خواهد يافت.

وي افزود: لايحه مذكور داراي 13 ماده است و هم اكنون كميسيون حقوقي و قضايي مجلس در حال بررسي جزييات آن است.

نماينده اروميه در مجلس تصريح كرد: در صورت تصويب نهايي اين لايحه در مجلس، وزير دادگستري براي دفاع از لوايح و طرح هاي قضايي مي تواند در صحن مجلس حضور يابد و نظرات كارشناسي خود را بيان كند.


|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : چهار شنبه 28 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks
جام جم آنلاين: بهای جهانی طلا روز چهارشنبه با كاهش ارزش دلار، برای سومین روز متوالی، به همراه بهای دیگر كالاها از جمله مس بالا رفت.

به گزارش پایگاه خبری بلومبرگ، بهای طلا برای تحویل فوری روز چهارشنبه 4/0 درصد بالا رفت و به یك هزار و 658 دلار و 45 سنت در هر اونس رسید.

بهای شمش طلا برای تحویل در ماه فوریه (12 بهمن تا 10 اسفند) امروز در بازار كامكس نیویورك اندكی افزایش یافت و به یك هزار و 655 دلار و 20 سنت در هر اونس رسید.

بر اساس آمار گردآوری شده توسط بلومبرگ، تركیب داراییهای نگهداری شده توسط صندوقهای سرمایه گذاری مشترك كه سهام آنها در بازار قابل معامله است به سوی طلا گرایش پیدا كرده و مقدار طلای نگهداری شده توسط آنها به بالاترین مقدار در چهار هفته اخیر رسیده است به طوری كه دیروز حجم دارایی طلای این صندوقها دو هزار و 360 تن و 757 كیلوگرم بود.

بر اساس گزارشی كه دیروز منتشر شد، نرخ رشد تولیدات كارخانه ای در منطقه نیویورك در ماه ژانویه (11 دی تا 11 بهمن) به حداكثر خود در 9 ماه گذشته می رسد و شاخص اطمینان سرمایه گذار در آلمان نیز در ماه ژانویه ركورد می زند.

كلان‌شهر نیویورك از پنج بخش منهتن، بروكلین، كوینز، برانكس و استاتن آیلند تشكیل شده است. 

 

|
امتیاز مطلب : 16
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : چهار شنبه 28 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks

تركيب گرايش‌هاي سياسي داوطلبان مجلس
جام جم آنلاين: وزير كشور با تاكيد بر اين‌كه در اين دوره تمامي سلايق براي حضور در انتخابات ثبت‌نام كرده‌اند، گفت: ۳۴ درصد ثبت‌نام‌كنندگان اصولگرا، ۱۴درصد اصلاح طلب، 23 درصد مستقل و ۲۹ درصد نيز افراد جديدي‌ هستند كه گرايش آنها معلوم نيست.

مصطفي محمدنجار در همايش روسا و دبيران هيات‌هاي بازرسي انتخابات سراسر كشور با بيان اين‌كه ۲۶۱ نماينده دور هشتم در اين دوره ثبت‌نام كرده‌اند، افزود: حضور پرشوري را شاهد هستيم كه من از همه كساني كه با ثبت نام خود موجب شور و نشاط اين انتخابات شده‌اند تشكر مي‌كنم.

وي با بيان اين‌كه بررسي صلاحيت كانديداها در مرحله اول توسط هيات‌هاي اجرايي انجام و نتيجه به كانديداها و هيات‌هاي نظارت ارسال شده است، تصريح كرد: هيات‌هاي نظارت استاني تا اول بهمن فرصت دارند صلاحيت كانديداها و شكايت و اعتراض آنها به نتايج اوليه را بررسي و نتايج را به فرمانداران حوزه‌هاي انتخابيه اعلام كنند.

وزير كشور بر لزوم استفاده از عناصر وفادار و متعهد در تركيب هيات‌هاي بازرسي تأكيد و خاطرنشان كرد: نبايد در تركيب اين هيات‌ها افرادي باشند كه عليه كانديداها كار مي‌كنند.

نجار خاطرنشان كرد: هوشمندي‌اي كه لازم است همه داشته باشيم اين است كه مراقبت كنيم تا از هر اقدامي كه در انتخابات ايجاد ناآرامي ‌كند، خودداري شود. وزير كشور با اشاره به حضور پرشور مردم در ۲۹ انتخابات پس از انقلاب اسلامي ايران گفت: دشمن هميشه از مشاركت مردم در انتخابات ناراحت و به دنبال خدشه در راه مردم بوده است، اما اين دشمني‌ها با هوشمندي مردم نقش بر آب شده و اين بار نيز مردم با حضور پرشور خود نقشه دشمنان را خنثي خواهند كرد.

وزير كشور يادآور شد در مقايسه با دوره قبل در اين دوره با افزايش ۱۶درصدي مشاركت افراد با مدرك فوق‌ليسانس مواجه هستيم.

از رد صلاحيت احدي خوشحال نيستيم

رييس ستاد انتخابات كشور طي سخناني در اين همايش گفت: بايد به مردم اثبات كنيم كه احدي قدرت دخالت و تصرف در فرآيندهاي انتخابات را ندارد و قانون به هيچ‌كس اجازه چنين كاري را نمي‌دهد.

به گزارش واحد مركزي خبر، سيد صولت مرتضوي با اشاره به بحث رسيدگي به صلاحيت‌ها در هيات‌هاي اجرايي افزود: هيچ‌كس حتي استاندار و فرماندار نمي‌توانستند بر تصميمات اجرايي اثر بگذارند و لازم است كه اين موارد در رسانه‌ها توضيح داده و به مردم گفته شود.

مرتضوي با بيان اين‌كه امانتدار حق مردم و حق داوطلب هستيم به مواد 28 و30 قانون انتخابات اشاره كرد و گفت: التزام عملي به اسلام و نظام جمهوري اسلامي ايران گرچه در اين بند مورد توجه قرار گرفته است، اما بعضا كساني از سر عناد يا به ناداني زدن خودشان معتقدند اگر كسي به آنها بگويد شما التزام عملي نداريد، يعني اين‌كه تو مسلمان نيستي، اين در حالي است كه التزام عملي به اسلام و به جمهوري اسلامي با مسلمان بودن متفاوت است.

وي با بيان اين‌كه مجلس شوراي اسلامي به تعبير حضرت امام(ره) در راس امور و عصاره فضايل اين ملت است، افزود: هيات‌هاي اجرايي، معتمد مردم هستند و تكليفشان اين است كه با دقت به موارد رسيدگي كنند.

رييس ستاد انتخابات كشور افزود: هيات‌هاي اجرايي صلاحيت‌ها را محرمانه اعلام كردند و اين موضوع تا آخر محرمانه است و احدي حق ندارد بگويد چه كسي رد صلاحيت شده است.

وي اضافه كرد: هيچ فرماندار و ناظري هم حق اعلام رد صلاحيت‌ها را ندارد، حال اگر داوطلب عليه خودش تبليغ مي‌كند ما مسووليتي نداريم.

مرتضوي گفت: ما مدعي نيستيم كه كار هيات‌هاي اجرايي صددرصد بدون عيب بوده و شايد در جايي تخلفي صورت گرفته باشد، اما بعد از اين مراحل، مراحل ديگري هم وجود دارد و بحث تجديد نظر به ميان مي‌آيد.

يكم بهمن؛ اعلام نتايج رسيدگي به شكايت‌

در همين حال سخنگوي شوراي نگهبان قانون اساسي نيز گفت: شنبه يكم بهمن نتايج رسيدگي به شكايات داوطلبان نهمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي به فرمانداري‌هاي حوزه‌هاي انتخابيه اعلام خواهد شد.

كدخدايي در مصاحبه با واحد مركزي خبر با بيان اين‌كه بررسي صلاحيت داوطلبان درهيات‌هاي اجرايي پايان يافته است، افزود: هيات‌هاي استاني و مركزي نظارت بر انتخابات از 25 دي تا يكم بهمن فرصت رسيدگي و اعلام نتايج شكايات داوطلبان نمايندگي مجلس نهم به فرمانداري‌ها را دارند.

وي اظهار داشت: كساني كه صلاحيتشان تاييد نشده باشد مجددا مي‌توانند براساس تبصره سه ماده 52 قانون انتخابات، اعتراض خود را از دو تا 21 بهمن به شوراي نگهبان اعلام كنند.

سخنگوي شوراي نگهبان افزود: پس از اين مرحله نيز داوطلبان معترض مي‌توانند در دو مرحله ديگر درخواست بررسي صلاحيتشان را مطرح كنند.

كدخدايي به داوطلبان و مردم اطمينان داد كه هيات مركزي و هيات‌هاي استاني نظارت برانتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي، وظايف قانوني خود را به بهترين نحو انجام خواهند داد و به شكايت‌ها به طور دقيق و بر وفق قانون رسيدگي خواهند كرد.


|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
موضوعات مرتبط: , , ,
آخرین مطالب

/
به وبلاگ من خوش آمدید